Familjefrågan

Ikväll var det tänkt att det skulle bli en fin kväll hos john. vi skulle hångla och jag skulle röka på balkongen och han skulle dofta lagom mycket snus.
Pappa kom hem tidigt och hade huvudvärk, han däckade direkt i sängen. Jag ringde mamma för att kolla ifall hon kunde skjutsa mig till en buss. Hon hade inte mobilen med sig. Sista bussen hemifrån gick 16.10
Sedan ringde mamma från någon jobbtelefon och frågade om hon skulle köpa med sig något hem. Jag frågade om hon kunde skjutsa mig till färjestan men det gick inte, jag minns inte vad hon sa för hon ska alltid berätta så FÖRBANNAT INGÅENDE. jag ska återkomma till det btw.
men hon köpte med sig ostbågar hem. hurra! men för det vill hon typ ha en gloria

Mamma ska köpa en parkas från hmkatalogen, som jag har hittat åt henne förstås. Hon tänkte betala med faktura, men då säger snälla dottern, jag alltså, "nej mamma, handla på kortet så slipper du postförskottet på femtio svenska kronor". jaha
sen säger ovan nämnda dotter "använd den här koden så får vi 10% rabatt". jaha
jag vill också ha lite grejer från hmkatalogen, och jag visar mamma en svart top och en grå klänning. fint, tycker mamma.
ge mig dom, tänker jag och föreslår att eftersom vår beställning skulle gå på ungefär tusen kronor får vi ju hundra kronor rabatt, och att jag då skulle kunna få hela den rabatten, och hon betalar fullpris för sin parkas. Men det tycker inte mamma, och nu menar jag min mamma som inte tjänar 30 000 i månaden (stackars!) utan 29 994 kronor i månaden. och jag är dottern som jobbar endast fyra timmar om dagen den här sommaren, iofs med en rätt ok timlön på 80 kronor men det blir inte fasligt mycket pengar. och jag röker ju, det gör inte mamma.
Jag säger att det är tråkigt att handla med mamma, och hon blir sur och undrar ifall det är för att hon inte ger mig saker, jag tänker en stund och säger Nää.. men ångrar mig och säger att det är därför.
Det kunde hon gott höra. älsklingsmamma. fan.

Mamma har också väldigt svårt för att berätta någonting utan att ge en jävligt lång och ointressant inledning, eller så berättar hon väldigt detaljerat eller allt på en gång. jag vill i alla fall inte fråga henne om vad som har hänt på jobbet för jag orkar inte lyssna.
Och pappa suckar. Han suckar så JÄVLA MYCKET. jag hatar när han suckar. det är verkligen det värsta jag kan utsättas för, åt helvete med pappas suckar. för ALLT ÄR SÅ JÄVLA JOBBIGT I HANS LIV

familj vanilj:
image50

kortet är absolut för helvete inte i hela världen taget idag
Puss och kram, lisa

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0