waiting for the miracle

nu ska jag gnälla lite för jag är så jävla bitter idag
jag börjar bli så jävla deppig av att alla ska fylla år hela tiden, och alla fyller minst arton jävla år. grejen är att jag inte längtar särskilt mycket efter att springa runt på km eller ernesto eller någon random halvkul klubb för myndiga stockholmare, jag längtar faktiskt nästan inte alls. och egentligen klarar jag mig utan att kunna köpa folköl och cigaretter, det finns väl nästan alltid någon i närheten som har lust att köpa det åt mig. men jag vill fan kunna välja! jag är så fucking jävla kukbitter för att jag är styrd av mina föräldrar. mina föräldrar som jag älskar väldigt mycket men inte ens klarar av att sitta och kolla på tv med för skrattar dom så kan jag inte skratta utan att känna att något är fel. det känns för jävla dåligt, jag tycker verkligen att dom är världens bästa människor men jag vill inte dela någonting med dom. inte ens en tv-soffa. särskilt inte när det var jag som satt där först.
jag är ett barn och jag älskar att vara sjutton, jag tycker fortfarande att sexton var lite bättre men sjutton låter iallafall så jävla mycket bättre än att säga att jag är arton, och då fyller man också snart nitton och det är jävligt meningslös ålder vad jag har förstått. jag är ett barn och det innebär att jag får ringa till bris, i typ 250 dagar till, och det är väl alternativet till att dricka öl och supa bort sorger. jag har hört att dom lyssnar på en på bris, men jag vet inte för jag har aldrig ringt för jag mår aldrig dåligt och det ska jag inte göra i fortsättningen heller.
jag är jävligt nöjd med mitt liv egentligen. jag bor hemma och det är gratis och bra, jag har hälsan, har aldrig velat ta livet av mig, jag har fina vänner och en sjutusan till pojkvän som jag älskar löjligt mycket
MEN JAG ÄR SÅ JÄVLA TRÖTT PÅ ATT ALLA SKA FYLLA ÅR. jag är fett avundsjuk men jag älskar er säkert ändå

det måste vara kalmars fel det här. jävla kukkalmar
/lisa, såklart. lisen har ju fyllt arton den gullungen

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0