Coffee & cigarettes

Ska upp tidigt imorgon för att åka till kukfestivalen, jag får min lön imorgon så jag tänkte vara i stan vid tio så att jag hinner köpa chips, cigg och snabbkaffe innan tåget går. Nu kan man kanske undra varför jag åker på en kukfestival men eftersom jag är kvinna, eller väldigt liten flicka, är svaret självklart: för att få kuk. Det kommer jag dock inte få, medan alla runt omkring mig ligger och stökar i diverse tält tänker jag lyssna på min nybrända skiva och dricka upp allt vin första kvällen. Jag kommer därmed känna mig förnedrad, packad som ett as, ensam och jävligt ful. Förhoppningsvis ser någon äcklig mansvarelse mitt lidande och förbarmar sig över mig genom att släpa in mitt medvetslösa köttstycke till kropp i en buske och penetrera mig lite här och var.

Lisa kommer senare på eftermiddagen eftersom hon fortfarande arbetar. Där har vi en kvinna som inte sviker sin klass! Hon jobbar och sliter varje dag i gruvorna för att vårt fosterland ska kunna utvecklas. Eftersom hon kommer senare än oss och ska sätta upp ett tält till sig och sin fästman har jag lovat att paxa en plats i närheten av våra. De första timmarna på rasslebyggd, mina allra första timmar någonsin, kommer jag alltså spendera med att ligga i leran och skrika "paxat!" så snart någon kommer i närheten. Som ni märker har jag ofattbart höga förväntningar på de kommande dagarna. Om jag ens får en kram av kukjäveln kommer jag skutta runt av lycka. Inombords, för han ska fan inte få se att han betyder något.

För övrigt läser jag om Räddaren i nöden av J.D. Salinger nu. Det måste varit en helt annan värld att skriva eller över huvud taget skapa något på den tiden. Om någon skulle skriva en bok där dom rökte lika mycket idag skulle någon av huvudpersonerna hinna dö i cancer innan sista raden, annars skulle författaren bli dömd till att varje dag i resten av sitt liv få arga telefonsamtal av kärringar vars tonåringar luktade rök när de kom hem från fritidsgården.
/Lisen

Kommentarer
Postat av: Jonna

åh jag hade också velat åka.
det kommer bli kul!

2007-07-26 @ 00:22:00
Postat av: Lisen

Jag var mest extremt deprimerad

2007-07-29 @ 16:34:16
URL: http://tingle.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0