Don't they have payphones were ever you are?

Jag börjar verkligen tro på karma, allt jag har gjort innan slängs i ansiktet på mig nu. Jag är antagligen inte speciellt kär och om han bara skulle ge mig lite uppmärksamhet skulle jag börja leta vidare på stört. Men nu när han verkar totalt ointresserad mesta delen av tiden känner jag mig som en tvättsvamp som suger åt mig all slags kärlek jag kan få och ändå förblir jag torr och skrumpen.

Helst av allt vill jag vara jävligt snygg och skrika åt honom att han kan dra åt helvette och att jag hur lätt som helst skulle kunna hitta en snyggare kille som faktiskt tycker om mig. Men det tänker jag inte göra ändå eftersom risken känns alldeles för stor för att han skulle svara mig att jag kan försöka göra det då han ändå inte vill mig något mer.

Men jag har mått värre än så här, så det där med karma är nog ändå inte speciellt sant. Nu får jag ändå hångla ibland, och om jag verkligen tänker efter så vet jag om att jag inte behöver någon man. Det enda jag behöver är sprit och bra musik. Det är faktiskt exakt vad jag vill göra just nu, supa och gråta till något jävligt vackert. Emmaboda känns för glatt för mig och jag kommer bli tvungen att låtsas i fyra dagar. För jag tänker inte gråta inför honom igen, även om jag förlorar det här så ska han inte veta hur gärna jag ville vinna.
Puss från Lisen.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Du är snyggast i världen Lisen.

2007-07-26 @ 00:21:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0