fuck him, he's famous.

Jag fick trots allt smaka lite av min favoritkroppsdel på rasslebyggd. Jag fick också veta att killen jag varit extremt nära att förlora mig helt i knullade sitt ex på roskilde. Antagligen på min födelsedag. Men jag bryr mig inte längre och jag säger som vanligt att det inte spelar någon roll. Inget spelar egentligen någon roll och det är precis det här som varenda människa ska behöva gå igenom någon gång ibland.

Så snart jag börjar med droger igen har jag bevisat för mig själv att jag faktiskt kan bli den människa jag vill vara. Deprimerad och förfallen, men snygg. Det enda jag inte förstår just nu är varför alla människor är sånna förbannade idioter, jag är ju smart så varför är ingen annan det? Jag kan nog högst komma på fem undantag för min teori och ni får själva bestämma om ni orkar kämpa efter en plats eller om ni lägger er direkt. Regeln är visserligen att ifall man ser sig som smart är man den mest förlorade.

Intelligent är kanske fel ord att beskriva mig med, men det beror enbart på hur man ser det. Hämndgärningar för att såra de man älskar, skitsnack och tillbakahållning av känslor är några av de bästa egenskaper en människa kan besitta. Allt för få besitter dem och därför anser jag att de är lägre stående.

Förlåt, nu är jag en bitterfitta igen..

Kommentarer
Postat av: Anonym

men snälla

2007-07-31 @ 18:48:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0