Om poolpartyt

Gårdagen blev inte alls som förväntat, förstås. Det hade varit väldigt ovanligt ifall allt hade varit normalt och blivit som planerat. Jag kan väl börja med att säga att Madeleine inte alls fyllde år igår utan i onsdags.
När vi kom till huset fullastade med alkohol inser jag och Matilda att det bara är vi som egentligen är Maddis vänner på festen. I övrigt är där en hel del högstadiepersoner som är vänner med hennes lillasyster, lite släktingar och några vänner till hennes föräldrar och så vidare.
Det bjöds hur som helst på vin, cider och öl så trots att jag spräckt min budget genom att köpa dyra shorts (något gick precis som planerat!) så sparade jag pengar på att inte dricka något av det vi tagit med oss. Eftersom jag inte sovit ut på två veckor så var jag kalasfull väldigt tidigt och tog bussen hem halv elva. Innan dess hade det hunnit bli många rökpauser för att försöka skaka av sig obehaget av att umgås med andras släktingar. Jag klarar inte ens av att prata med min egen släkt utan att få gåshud på armarna och rysningar längs med ryggraden.
Eftersom alla på kalaset var gulligt finklädda i pikétröjor och jeans lär jag ha sett aningen malplacerad ut i min outfit.

Nu sitter grabbarna på tåget till Roskilde och jag är måttligt avundsjuk. Det verkar vara en jävligt dålig line up i år, det skulle känts lite korkat att åka till Danmark för att se Jens Lekman. Jag lyssnar absolut inte tillräckligt på Aloe Blacc heller för att känna att det skulle vara angeläget. Det är mycket möjligt att det är på grund av min bristande kunskap i musik som jag inte tror att banden är bra, men när de bokar The Sounds tar jag mig friheten att ha förutfattade meningar.

Poolparty

Ikväll fyller Maddi 18 år och hon ska fira det med poolparty! I love the sound of that. Lisa ska nog i och för sig gulla med sin kille och inte med till Berga men jag ska snart in till stan för att träffa Matilda. Vi ska leta reda på en present och jag vill hitta ett par snygga shorts med hög midja. Jag ska dessutom lämna in min läderskolväska på lagning om det går, det behövs. Sedan åker vi hem till mig igen och gör oss snygga och sedan måste vi in till stan igen till femtiden eftersom Joakim tar sig in till stan bara för vår skull. Han ska få köpa god dricka till oss, mums!
Det ska bli underbart att gå på ett riktigt party igen och jag ska supa tills det att jag glömt hur mycket jag saknar självförtroende och kärlek!


1. En sådan klänning ska jag ha på mig ikväll, fast inte från American Apparel som här utan sydd av Matilda till ett betydligt lägre pris. Dessutom med perfekt passform till mig. Jag ska matcha med svarta strumpbyxor och markerade ögonbryn. 2. Födelsedagsbarnet Madeleine, det kommer bli svårt att hitta en present till henne!

Believe in us

Nu är jag äntligen klar med mitt arbete på plantskolan i Trekanten, två veckor av enkelställning & prickling har känts som flera månader och jag var oerhört kaxig mot Emma och Ida som inte är klara utan får arbeta imorgon också. Jag gnuggade mina händer och hade ett fånigt flin på läpparna när jag tänkte på alla feta stålar som jag skulle casha in och bestämde mig för att räkna ut den exakta summan; upp med mobilen och fram med räknefunktionen. 2500 pix! Hur i helvette hade de tänkt sig att jag skulle kunna leva på det? Tillsammans med studiebidraget som kommer imorgon har jag alltså 3550 kronor att leva på i sommar. Jag kan lika gärna lägga mig ner och dö på stört.

Jag som hade tänkt köpa allt jag någonsin velat ha den här sommaren för att jag skulle bli så rik. Adjö vackra tanke på Babycham-sneakersen.De går förresten att köpa på http://www.schuhstore.co.uk/home_normal.asp för er som har lite mer pengar än mig. De har andra underbara skor och de flesta är till ett mycket bra pris! Med frakt och dylikt inräknat blir det dyrare men ändå en klart överkomlig summa.

//Lisen

The best poets can't win

Det är vi som är Lisa och Lisen. Tillsammans ska vi skapa en blogg, Lisen ska till och med försöka förstå vad Lisa menar när hon pratar om klädmärken. Förenade ska vi befria er från alla särskrivningar och felaktigt använda tecken. Ibland kommer vi till och med försöka använda svåra ord för att berika både vårt och ert ordförråd!

Vi var förlorade, vi två, sen vi började gymnasiet och vår vänskap började gro (om än något knackigt i början). Trots att vi har dåligt inflytande på varandra och ibland kämpar för att leva så destruktivt som möjligt så är det ofta väldigt härligt att ha en vän att falla sönder med. Vid speciella tillfällen känner vi oss nyttiga och då brukar vi leva ut det genom att spela Mario Kart tills morgonsolen gryr och äta chips så att handkontrollerna blir kladdiga och smuliga. TV-spelsmissbrukandet är djupare rotat i Lisa och hon kan name droppa alla karaktärer i Zelda.

Efter att vi båda varit inbitna bloggläsare (även här är Lisas beroende starkare) beslöt vi oss för att vi kan göra det bättre. Man kan inte förlora innan man försökt!

image6

RSS 2.0