Poolparty

Ikväll fyller Maddi 18 år och hon ska fira det med poolparty! I love the sound of that. Lisa ska nog i och för sig gulla med sin kille och inte med till Berga men jag ska snart in till stan för att träffa Matilda. Vi ska leta reda på en present och jag vill hitta ett par snygga shorts med hög midja. Jag ska dessutom lämna in min läderskolväska på lagning om det går, det behövs. Sedan åker vi hem till mig igen och gör oss snygga och sedan måste vi in till stan igen till femtiden eftersom Joakim tar sig in till stan bara för vår skull. Han ska få köpa god dricka till oss, mums!
Det ska bli underbart att gå på ett riktigt party igen och jag ska supa tills det att jag glömt hur mycket jag saknar självförtroende och kärlek!


1. En sådan klänning ska jag ha på mig ikväll, fast inte från American Apparel som här utan sydd av Matilda till ett betydligt lägre pris. Dessutom med perfekt passform till mig. Jag ska matcha med svarta strumpbyxor och markerade ögonbryn. 2. Födelsedagsbarnet Madeleine, det kommer bli svårt att hitta en present till henne!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0