The best poets can't win

Det är vi som är Lisa och Lisen. Tillsammans ska vi skapa en blogg, Lisen ska till och med försöka förstå vad Lisa menar när hon pratar om klädmärken. Förenade ska vi befria er från alla särskrivningar och felaktigt använda tecken. Ibland kommer vi till och med försöka använda svåra ord för att berika både vårt och ert ordförråd!

Vi var förlorade, vi två, sen vi började gymnasiet och vår vänskap började gro (om än något knackigt i början). Trots att vi har dåligt inflytande på varandra och ibland kämpar för att leva så destruktivt som möjligt så är det ofta väldigt härligt att ha en vän att falla sönder med. Vid speciella tillfällen känner vi oss nyttiga och då brukar vi leva ut det genom att spela Mario Kart tills morgonsolen gryr och äta chips så att handkontrollerna blir kladdiga och smuliga. TV-spelsmissbrukandet är djupare rotat i Lisa och hon kan name droppa alla karaktärer i Zelda.

Efter att vi båda varit inbitna bloggläsare (även här är Lisas beroende starkare) beslöt vi oss för att vi kan göra det bättre. Man kan inte förlora innan man försökt!

image6

Kommentarer
Postat av: lisa

I love you!

2007-06-27 @ 21:35:06
URL: http://tingle.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0