Forts. Att åka buss av: Lisen "Crazy" Nordlander

Jag tror att jag är mer positiv till teknikens framsteg än de flesta. Mer positiv än de som liksom jag är totalt otekniska. Min okunnighet om datorer, mobiler, televisionsapparaturer, kardborreband och kaffekokare är nästintill löjlig. Men trots det förespråkar jag starkt att man ska utnyttja allt som samtiden erbjuder. Erbjuder samtiden dig att stänga ner polisens hemsida? Gör det! Erbjuder samtiden dig att ta smygbilder på din granne med mobilen och lägga ut dem på nätet? Du bör göra det! Erbjuder samtiden dig att ladda ner indelåtar så att din alternativa favoritartist inte har råd att åka till Christiania och köpa Crystal? Gör det!

Men en sak, jag blir tårögd och börjar nästan skaka av att tänka på det, får du aldrig göra. Spela musik på din mobil. På bussen. Jag brukar inte lida av klaustrofobi men när jag sitter på fyrahundratvåan in till stan, och möjligheten att hoppa av i industriområdet inte känns lockande, då slår den till. Att behöva lyssna på vad fjortonåriga unga män med dunvästar diggar till är som att bli tvingad att äta chokladbollar fyllda med glaskross i 25 minuter.

En annan fin regel jag skulle vilja ta upp är åldersregeln: Är du nykter vill du (enligt erfarenhet samt Annies grundliga undersökning) sitta bredvid någon som är i medelåldern, om du själv är i tonåren. Är medelåldersmänniskor fulla ska de inte vid några tillfällen närma sig tonåringar. Oavsett situation. Men framförallt på bussen.


Kommentarer
Postat av: Jippe

Hej Lisa!
Det var underbart i London!
Chelsea vann ju, så vad annars;)
Utöver det är allt bare bra, livet lunkar på i sin takt. Hur är det med dig?

Usch för hög musik på buss...

2007-11-08 @ 22:22:03
URL: http://block.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0