Sär skrivning

Jag kan bli så himla irriterad av att folk inte kan någon skriv regel som helst. Det känns som om att de skämtar ibland, driver de med mig? Är det en kon spiration bara för att för störa min dag? Om man någon gång fått höra att man har svårt för att skriva ihop ord kan man väl låta bli att använda långa ord. Det är upp en barligen för tanke krävande och man kan väl då ägna sig åt en lite enklare aktiv i tet som att till exempel klistra pal jetter på grattis kort eller rita serie teckningar utan djupare meningar.
Slut sats: Lärare i svenska bör ha sär skild till åtelse att aga, miss handla psykiskt och till slut kan ske oskadlig göra vissa elever. Låt ut rensningen ske! Jag kan se att det får göras vissa undan tag men vi ska ta tag i det och skriva ordentliga regler för när en person kan få dispans.

Kommentarer
Postat av: lisa

du vet ju att jag håller med dig på alla punkter och samtidigt vill jag slå kuken i ditt ansikte för att du gör så med orden, särskriver. det verkar inte hjälpa att jag vet att det är medvetet, jag vill spy
och krama dig!

2007-11-04 @ 12:06:55
URL: http://tingle.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0