I don't believe in the sun

image73Jag vill bara lägga upp den här bilden från Face Hunter och påpeka att hon är väldigt lik drömflickan från Eraserhead. Fast hon har inga klädsamma skäggbollar på kinderna. Det är trist.
Jag har velat säga det här väldigt länge till någon som skulle bry sig det minsta. Tyvärr känner jag ingen som man ens skulle kunna tänka sig lägga det på minnet. Men jag bräker som Paris Hilton: Whatevah!image77
Tyvärr hittade jag ingen bättre bild på favoritkvinnan. Jag letade överallt. Men visst är likheten slående?


forts. Oralsex

image69
Jag och Lisa kan såklart allt om oralsexets ädla konst.  Eftersom det är oralsex allting alltid kretsar kring (Eller ja, själva akten men oralsex är intressant) så har vi läst på i ämnet. Därför kan jag känna att Lisa själv borde kunnat besvara sina frågor i förra inlägget. Allt handlar ju såklart om vilja.
fall det är ett faktum att homosexuella uppskattar oralsex till större del än heterosexuella måste det helt enkelt bero på att de vet exakt hur de vill att det ska bli utfört själva. Den som slickar och suger och i stort sätt vänder ut och in på sig själv för att få sin slyna att njuta utför det såklart utmärkt eftersom hon själv vet hur det känns. Men eftersom jag redan har nämnt att den utförande i det här fallet verkligen vill få se sin partner vrida sig av lycka har hon redan kommit en bra bit på vägen. Det vidrigaste som finns är väl trots allt en oengagerad tunga?

Och dessa heterosexuella män och kvinnor som inte uppskattar oralsex har bara råkat ut för de som ännu inte insett vikten av engagemang. Varför de inte förstått det är dock ett mysterium, det är inte bara inom sex som ett intresse och kämpaglöd spelar någon roll. Så ni kan förstå hur glad jag blev när jag sågs att det skrivits en bok i ämnet. Det finns väl tusen till. Men den här såg seriös ut. Ifall jag inte hade varit en sån naturbegåvning hade jag kanske läst den. Skämt åsido. Nu ska jag se på Marie Antoinette. Där har ni en kvinna som inte fick så mycket sexuell tillfredställelse.

en sak till

bara en sak till, innan jag går ner och stickar eller läser eller vad jag nu ska göra.
om en heterosexuell kvinna inte gillar att få oralsex, av en man då, för hon har bara sex med män, finns det chans då att hon upptäcker att hon är homosexuell om hon får oralsex av en kvinna? om hon blundar, kan hon då ta reda på sin sexuella läggning genom att låta kvinnan och mannen slicka henne i tur och ordning? måste man tycka om oralsex om man är lesbisk? blir det inte mest praktiskt så? är det ett större procentantal lesbiska som gillar oralsex än heteros som gör det? gäller samma siffror för män?
Hmmmmmm. tänk tänk tänk

image68 godnatt/lisa

slow down everyone, you're moving too fast

Jag är så himla bra på att tappa fokus. Jag tror inte att det handlar om bristande intresse eller att jag har svårt att koncentrera mig egentligen, för borde det inte handla om att man (läs: jag) alltid vill ha/göra/se/äga det bästa?
Jag menar inte att ställa påståendet som en fråga, för jag är ganska övertygad om att jag har rätt.
Jag ska ge ett fiktivt exempel:
Jag ser en bra film på tv, ser en skådespelerska och undrar vad hon heter, springer till datorn, startar firefox i syfte att gå in på imdb.com, men här händer något!
jag har en väldigt praktiskt startsida, superstart.nu heter den, och där ser man bland annat vilket väder det är, de senaste nyheterna från aftonbladet och expressen och en massa annat matnyttigt. det finns också en tv-tablå som visar pågående program på kanalerna 1-6 samt MTV. säg att jag ser en film på tv4film (hahahaha...) och ser att det går något mycket bättre på femman (ska man skratta eller gråta?), varpå jag springer tillbaka till tv:n och tittar på kanal 5. och jag vet fortfarande inte vem skådespelerskan är!

nu börjar jag fundera på vem det är som förlorar på det här. jag förlorar kanske djupare kunskaper inom många ämnen eftersom jag inte gör klart min research. min omgivning lär förlora på det om det är deras (era) saker jag inte gör färdigt. samtidigt är jag nöjd eftersom jag får godaste kakan! rent emotionellt förlorar jag inte mycket. jag har ju roligt hela tiden.
puss lisa
image67

Big Lizzy keeps on recensering:

image64
Eraserhead
Killen med den snygga frisyren lever i en mardröm. Det visade sig dock efteråt att filmen faktiskt ska vara hans mardrömmar och vanföreställningar. Obehaget är inte litet, det börjar med att hans flickvän fött ett barn innan de gift sig. Peppen på att föda efter att man sett Eraserhead är inte direkt skyhög. Vissa scener i filmen är helt otroliga, en när hans flickväns mamma och mormor lagar mat och en när killen med håret ska skära upp en minimal kyckling. Geniförklaringen av David Lynch är självklar.
Betyg: Fyra skäggiga 60-talskvinnor av fem möjliga

image65
Cabaret
Tur att Cabaret inte är den typen av musikal där de plötsligt brister ut i sång, det kan bli ganska irriterande. Man kan koncentrera sig på Liza Minellis fantastiska kläder utan att bita hål i läppen för att de ska börja sjunga igen. Liza är precis som Patricia, stört sexig men ser lite konstig ut på något vis. Hon har lösögonfransar i större delen av filmen och hennes ögon är som magneter, skulle jag kyssa någon kvinnas fötter skulle det bli Sally Bowles. Tur att Sally inte har existerat för ingen skulle stå ut med någon som vet om sin dragningskraft så pass mycket.
Betyg: Fyra hitler jugend-medlemmar av fem möjliga

Kommande: Last King of Scotland, The Kid Stays in the Picture, American Splendor och 2046

RSS 2.0