forts. Oralsex

image69
Jag och Lisa kan såklart allt om oralsexets ädla konst.  Eftersom det är oralsex allting alltid kretsar kring (Eller ja, själva akten men oralsex är intressant) så har vi läst på i ämnet. Därför kan jag känna att Lisa själv borde kunnat besvara sina frågor i förra inlägget. Allt handlar ju såklart om vilja.
fall det är ett faktum att homosexuella uppskattar oralsex till större del än heterosexuella måste det helt enkelt bero på att de vet exakt hur de vill att det ska bli utfört själva. Den som slickar och suger och i stort sätt vänder ut och in på sig själv för att få sin slyna att njuta utför det såklart utmärkt eftersom hon själv vet hur det känns. Men eftersom jag redan har nämnt att den utförande i det här fallet verkligen vill få se sin partner vrida sig av lycka har hon redan kommit en bra bit på vägen. Det vidrigaste som finns är väl trots allt en oengagerad tunga?

Och dessa heterosexuella män och kvinnor som inte uppskattar oralsex har bara råkat ut för de som ännu inte insett vikten av engagemang. Varför de inte förstått det är dock ett mysterium, det är inte bara inom sex som ett intresse och kämpaglöd spelar någon roll. Så ni kan förstå hur glad jag blev när jag sågs att det skrivits en bok i ämnet. Det finns väl tusen till. Men den här såg seriös ut. Ifall jag inte hade varit en sån naturbegåvning hade jag kanske läst den. Skämt åsido. Nu ska jag se på Marie Antoinette. Där har ni en kvinna som inte fick så mycket sexuell tillfredställelse.

Kommentarer
Postat av: funky lizzy

det slår mig nu att jag måste förtydliga att jag verkligen uppskattar oralsex, så länge det är jag som får sköta det hela.

2007-10-23 @ 18:00:45
URL: http://tingle.blogg.se
Postat av: funky lizzy

hej igen. HAHA! jag såg att boken fanns begagnad på amazon.com. köper man en handbok i sex begagnad?

2007-10-23 @ 18:03:00
URL: http://tingle.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0