slow down everyone, you're moving too fast

Jag är så himla bra på att tappa fokus. Jag tror inte att det handlar om bristande intresse eller att jag har svårt att koncentrera mig egentligen, för borde det inte handla om att man (läs: jag) alltid vill ha/göra/se/äga det bästa?
Jag menar inte att ställa påståendet som en fråga, för jag är ganska övertygad om att jag har rätt.
Jag ska ge ett fiktivt exempel:
Jag ser en bra film på tv, ser en skådespelerska och undrar vad hon heter, springer till datorn, startar firefox i syfte att gå in på imdb.com, men här händer något!
jag har en väldigt praktiskt startsida, superstart.nu heter den, och där ser man bland annat vilket väder det är, de senaste nyheterna från aftonbladet och expressen och en massa annat matnyttigt. det finns också en tv-tablå som visar pågående program på kanalerna 1-6 samt MTV. säg att jag ser en film på tv4film (hahahaha...) och ser att det går något mycket bättre på femman (ska man skratta eller gråta?), varpå jag springer tillbaka till tv:n och tittar på kanal 5. och jag vet fortfarande inte vem skådespelerskan är!

nu börjar jag fundera på vem det är som förlorar på det här. jag förlorar kanske djupare kunskaper inom många ämnen eftersom jag inte gör klart min research. min omgivning lär förlora på det om det är deras (era) saker jag inte gör färdigt. samtidigt är jag nöjd eftersom jag får godaste kakan! rent emotionellt förlorar jag inte mycket. jag har ju roligt hela tiden.
puss lisa
image67

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0