Big Lizzy recenserar:

image62
Dagbok från en motorcykel
Ernesto Guevara och hans fete kompis ska resa genom sydamerika på en snygg motorcykel. Den mest inbitna högerextremisten skulle bli tvungen att ge upp inför deras gryende kommunistiska charm. Jag tyckte att filmen var bra för att den var bra.
Ärligt talat ger den mig något slags hopp för att den manliga delen av befolkningen inte bara är en förlust för den delen utan kuk. Faktiskt skildras hela mänskligheten så oerhört varmt och hoppfullt i den här filmen. Det är förstås bara bullshit, vi vet att mänskligheten är en cancersvulst, men jag sitter ändå med ett barnsligt leende och tror att allt ska bli bra.
Betyg: Fyra kukar av fem möjliga.

image63
Lost highway
Filmen är helt förståelig fram till en underbart obehaglig scen som ger rysningar längs med varenda nerv i kroppen. Den är ett mästerverk och totalt omöjlig att förstå.
Patricia Arquette är fantastiskt sexig och samtidigt lite ful, det vill säga den perfekta kombinationen. Lynch har förstås pressat in massa scener bara för att man ska få se henne naken så mycket som möjligt. Det gör inget.
Betyg: Fyra videoband som innehåller ditt hus smygfilmat och ligger på din trapp i ett brunt kuvert av fem möjliga.Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0