jag känner på mig att nåt hemskt kommer att hända

We're off! Vi åker till barcelona den 8 september och det känns bra. väldigt bra faktiskt. jag beställde biljetterna för någon timme sen och mamma har redan hunnit påpeka att jag måste städa mitt rum ordentligt så att det kan bli ett trevligt gästrum. tjoho. Det känns bra det med.
Men min packning alltså. 20 kg. Vad tar jag med mig? tar jag med mig min dator trots att jag antagligen inte kommer ha internet i lägenheten (om vi får någon lägenhet?)? är det värt att ta med den för att kunna sitta på något cool internetcafe? bör jag inte köpa en väska till den? ska jag ta med någon tv-spelskonsol? hur stor är sannolikheten att vi kommer ha en tv? ska jag köpa ett nintendo ds så att jag inte förgås av tvspelsbrist? vad tar jag med mig för kläder? ska jag ta med mig en bh? tänk om jag en dag verkligen behöver en bh och så har jag ingen med mig? ska jag ta med mig ett par jeans som tar superstor plats utifallatt jag en dag kanske vill ha dem? trots att jag i princip aldrig använder dem? vilka skor ska jag ha med mig? hur många svarta skor får jag ta med? måste jag lämna plats så att jag kan ta med mig nya saker hem?
VA VA VA?!?!?!?!?!?!?!
Min packlista inför barcelona blir den viktigaste listan hittils i mitt liv. viktigare än alla kärlekslistor och high scores.

jag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0