Jag vet att du hatar det men jag måste säga det ändå

Inatt drömde jag något hemskt. Jag vaknade fyra gånger av att jag grät och fortsatte hela tiden drömma på samma tema. Det var förjävligt.
Det börjar med att jag står i ett omklädningsrum och pratar med mamma i mobilen. samtalet bryts men jag tänker att jag ringer upp senare. Sedan dör jag, minns inte hur men plötsligt är jag död iaf. Då hamnar jag på en ö med några andra människor. jag är jätteledsen och gråter. efter en stund dyker mamma upp och hon tröstar mig och jag mår bra, tills jag inser att hon också är död. Dågråter jag ännu mer och så vaknar jag.
Så här fortsätter det alltså, i lite olika versioner. till exempel en gång hamnade jag på en liten del av en ö, den enda delen av ön som inte var förgiftad. En annan gång besökde jag min egen begravninsmottagning. det låg presenter på ett bord. Jag minns nästan varenda present, dom var ganska fina men jag ska inte berätta om dem för jag vet att du hatar att höra om andras drömmar, det gör jag också.
Hela natten dog jag och hamnade på öar, och hela tiden var det så jävla sorgligt. Idag lyssnar jag på It's such a good day for dying och hoppas att det inte är idag.

Bild från The science of sleep för att det känns relaterbart.signerat lisa från öland

Kommentarer
Postat av: Lisen

Tanken var att du skulle köpa dem eftersom du har visakort^^

2008-08-10 @ 15:06:08
URL: http://tingle.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0