The things I saw and the things that I said I saw


Jag kom att tänka på en liten historia som inte får glömmas bort, som tog plats i Barcelona.Vi skulle åka ifrån Plaza Catalunya och hem har jag för mig och det hade blivit stockning vid spärrarna.Av någon anledning hade de bara en spärr man kunde igenom åt det hållet vi skulle och alla andra var öppna åt andra hållet.

Dessutom var en tysk skolklass i färd med att försöka ta sig igenom den här enda öppna spärren och tyckte inte direkt att det var det enklaste i världen.
Så en äldre man struntar till slut i att vänta och kliver över spärren.
Vakten ser honom såklart och börjar självsäkert gå efter förbrytaren med sin mördarschäferhund i kopplet och öppnar spärrarna som är till för rullstolsbundna och folk med barnvagnar (som hade plastdörrar istället för järnstång) och kommer igenom och tar tag i mannens axel. Och mannen fortsätter gå och vakten kan inte hålla kvar honom eftersom mördarhund med sin munkorg har fastnat mellan plastdörrarna.

Nu ska jag gå och möta Petter vid busshållplatsen. Han har arbetat med granar och nu ska han underhålla mig med roliga berättelser om granar, hoppas jag.
Lisen

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0