Internationell filmfestivalsoskuld (tages på söndag)

Låt den rätte komma in (Söndag 12.30)
image93
Den högt älskade boken som jag mången gång försökt övertala folk att läsa och ännu fler gånger på fyllan bedyrat dyrt och heligt att jag ska köpa åt var och varannan människa som korsat min väg. Speciellt till de som sagt att de gillar Smiths eller Morrisey, eftersom titeln faktiskt är anpassad för just denna lilla hetsiga folkgrupp. I övrigt älskar jag det faktum att John Ajvide Lindqvist är en helt annan typ av människa, som är helt fel i dagens samhälle. Finner det underbart att han har varit magiker och ståuppkomiker innan han till slut beslöt sig för att skriva svensk skräcklitteratur.


Thieves (Söndag 17.30)
image98
Eft er en lagom lång paus på tre timmar ska vi då knalla vidare till Thieves. Förhoppningsvis har vi ätit mer sushi. Den här filmen kan bli exakt hur bra eller dålig som helst men vi håller tummarna. Den lär såklart inte vara dålig, men när de visar Hata Göteborg ska man inte ta något för givet. Men spanska är ett fantastiskt språk att lyssna på och den handlar om unga ficktjuvar. Det borde bli helt underbart.I served the king of England (Söndag 20.00)
image99
Skolan betalar den här filmen men det var lika bra eftersom den ändå verkar jävligt bra och har en fantastisk bild till sin presentation. Enligt beskrivningen ska den här filmen knalla rakt in i mitt hjärta och förändra min sinnesstämning. Det låter stenhårt säger jag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0