Olika sinnestillstånd och varför alla suger:

1.   Missnöjd, men gör inget åt det (fyra billiga varmrökta cigaretter av fem möjliga)
Missnöjet rinner genom dina vener och befinner sig i din kropp och ditt sinne varje sekund. Du vet att inget egentligen skulle förändras trots att du kanske med hjälp av droger skulle kunna få orken att förändra något, möjligtvis. Eftersom du vet om detta så skiter du helhjärtat i att ta tag i livet, universum och allting. På plussidan så kan du känna dig ganska chic i din misär då du faktiskt inte har några reella bekymmer, och svart alltid är på modet.

2.   Missnöjd, och gör något åt det (två frysta vikväktarmåltider av fem möjliga)
Dina motgångar har stärkt dig. Du kravlar dig upp från dina i-landsproblem och siktar mot något vackert mål. Finner något att kämpa för och försöker ta dig dit. Själva målet är inte så viktigt i sig, utan vägen dit (själva målet är inte så viktigt i sig, utan vägen bort.) Det braviga är förstås att du är helt upptagen med att uppnå något och därmed slipper bli nedstämd av att du fortfarande bor i Kalmar. Det kassa är att du kommer vara skitirriterande för din omgivning eftersom ingen annan har något mål.

3.   Nöjd, och gör inget åt det (inga biljetter till Arn - Tempelriddaren av fem möjliga)
Där sitter du på ditt fläskiga arsle och bara ler åt en mysig romantisk film, fågelkvitter, rix fm, ditt skitiga jobb och att du kan småskvallra med grannen varje gång du tar en långpromenad. Din sinnesstämning kommer leda till total ointelligens och den dagen du blir avskedad och dumpad kommer du inse att du inte längre kan läsa. Förutom deckare, du kommer alltid kunna läsa deckare.

4.   Nöjd, och gör något åt det (tre polska misärfilmer av fem möjliga)
Detta kan jag respektera. Ta dig ner på botten igen och var intellektuell med oss andra, vi behöver sällskap. Vi kan tillexempel diskutera litteratur, film och konst, vi kan supa bort våra sorger tillsammans och vakna upp nästa dag och vara lika missnöjda men smutsigare.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0