Go Lucky

Det här är ju asroligt. Lite för dyrt för att testa när jag är helt ointresserad av att sluta röka kanske. Whos's smart?


Arvika 2.0

På väg till arvika var jag fräsch och festsugen. Men det slutade ändå med att jag mest fick sitta i Karantän.

Wildie står för foton, de föreställer mig och Jacob medan vi missar The Go! Team för att istället supa sprit och juice samt ett huvud som kan tillhöra en man vid namn Nikki.

White trash


Jag ser nu att den perfekta frisyren till ikväll hade varit papiljotter men det är för sent nu, jag får tänka ut något annat. Under tiden som jag kirrar det sista av maten, går till konsum och köper groggvirke och kollar på spung. Jag börjar med spung tror jag, all den här matlagningen har gett mig diskbråck. Hoppas ni kommer ikväll och har anammat temat helhjärtat!

You think you were my first love (but you're wrong)


Lisen säger: Ni ser vad som gäller, Lisas allergi är minst sagt ofördelaktig med tanke på vad som utan vidare tvekan verkar vara statushöjaren -08

Jag gör en Citronmuffin och dissar dig

du suger så jävla hårt, jag vill aldrig att du läser här igen för du är så ful och dålig att jag vill spyyyyyyyyyyyyyy
RÄTT SVAR ÄR ATT HON HAR SJYSTA SKOR OCH DET ÄR SJUKT OVÄNTAT.

Idag började min två veckor långa tid i huset utan mina föräldrar. Igår grät för att jag var så lättad inför den här dagen men det kändes fel så jag sa att jag hade klappat en katt och fått en allergisk reaktion.
Lisa

rätt svar belönas med en poäng och en fin bild som dediceras till dig på bloggen

Kolla här, vad är konstigast på bilden? Jag vet precis, vet du?Igår var det elva unika besökare på bloggen, kom igen, gissa nu allihopa!

Japanska för nybörjare

Jag kan inte sy. Jag orkar inte städa. TV:n är slut. Jag har tittat på alla vänneravsnitt jag har och jag har inga fler avsnitt av OC för jag har inte köpt fjärde säsongen. Så nu sitter jag och tittar på disneyfilmer på youtube. Det finns många klipp på franska och japanska, de flesta är textade också på minst ett språk så jag ser det som ganska bildande. tydligen är japan väldigt duktiga på att dubba, de har duktiga skådespelare till sånt (har jag läst).
I den japanska versionen av Can you feel the love tonight översätter dom inte just den meningen, men jag vet inte varför. Jag googlar och gör allt jag kan för att få veta men finner ingenting! varför översätter dom inte CAN YOU FEEL THE LOVE TONIGHT?! Enligt babelfish ska det se ut så här: 愛を今夜感じることができる, så det måste ju finnas ord. Hm. Det är ju svinlöjligt att blanda språk sådär, som Laleh och något annat tyskt band som var aktiva på 90-talet gör. uh!

Jag har bloggat och googlat, nu ska jag röka och sen ska jag putta ner grejer från min säng så jag kan sova. Jag hoppas my sweet Lizzy har det bra i Arvika. Vi saknar dig lite här hemma baby, men imorgon drar jag och matilda till km all by ourselfs.

(Om lisen hade skrivit det här (eller vad som helst) skulle hon lagt in en jävligt läcker bild på sig själv men det kan inte jag för jag har inte så mycket läckra bilder på någon alls och jag känner mig inte så snygg idag. Idag har min armsvett luktat curry, det har skrämt mig lite grann men nu har jag duschat.)

RSS 2.0