Japanska för nybörjare

Jag kan inte sy. Jag orkar inte städa. TV:n är slut. Jag har tittat på alla vänneravsnitt jag har och jag har inga fler avsnitt av OC för jag har inte köpt fjärde säsongen. Så nu sitter jag och tittar på disneyfilmer på youtube. Det finns många klipp på franska och japanska, de flesta är textade också på minst ett språk så jag ser det som ganska bildande. tydligen är japan väldigt duktiga på att dubba, de har duktiga skådespelare till sånt (har jag läst).
I den japanska versionen av Can you feel the love tonight översätter dom inte just den meningen, men jag vet inte varför. Jag googlar och gör allt jag kan för att få veta men finner ingenting! varför översätter dom inte CAN YOU FEEL THE LOVE TONIGHT?! Enligt babelfish ska det se ut så här: 愛を今夜感じることができる, så det måste ju finnas ord. Hm. Det är ju svinlöjligt att blanda språk sådär, som Laleh och något annat tyskt band som var aktiva på 90-talet gör. uh!

Jag har bloggat och googlat, nu ska jag röka och sen ska jag putta ner grejer från min säng så jag kan sova. Jag hoppas my sweet Lizzy har det bra i Arvika. Vi saknar dig lite här hemma baby, men imorgon drar jag och matilda till km all by ourselfs.

(Om lisen hade skrivit det här (eller vad som helst) skulle hon lagt in en jävligt läcker bild på sig själv men det kan inte jag för jag har inte så mycket läckra bilder på någon alls och jag känner mig inte så snygg idag. Idag har min armsvett luktat curry, det har skrämt mig lite grann men nu har jag duschat.)

Kommentarer
Postat av: po

fyfan, jag hatar curry!

2008-07-02 @ 17:08:54
Postat av: Lisen

Hördu lizzybaby, har du bytt lösenord till bloggen? Hur ska jag nu kunna lägga in läckra bilder på mig själv? Bra drag förresten med bytet av bild och ja, po, du hatar i sanning den gula pesten som går vid namn curry.

2008-07-07 @ 17:40:49
URL: http://tingle.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0