First we take ManhattanLeonard Cohen i Helsingborg på torsdag och jag har fixat, eh, en biljett (som jag fick i födelsedagspresent och inte haft någonting med att göra när det gällde att skaffa den).

Jag har kvar:
 • 1 stycke transport på något sätt Gårdby-Kalmar
 • 1 stycke tåg- alt. bussbiljett Kalmar-Helsingborg
 • 1 stycke tåg- alt. bussbiljett Helsingborg-Kalmar
 • Försäkra mig om att jag får sovplats i Malmö
 • Packa en liten resväska med nödvändigheter, tex resetandborste
 • Mata fåglarna så det räcker i två dagar, tills mamma kommer hem
Jag är så glad över att jag inte ska till Arvika så jag har två dagar extra på mig att fixa allt. Puss Lisen, och ha det jävligt kul. Du vet att jag är fett avundsjuk i ungefär hälften av min kropp. Trots det ska hela jag njuta av min favoritkanadensare som sjunger för bara mig den 3 juli.
Cute Little Lizzy

Kärlek till skogen


Arvika på tisdag och jag har hunnit packa;
 • 1 stycke paraply
 • 2 Bag-in-box av vintyp; vitt & billigt
 • 1 stycke tågbiljett med antal byten; 5
 • 2 stycken festivalbuss mellan; Arvika-Kalmar
 • 1 stycke grön electro-regnjacka
 • 2 stycken biljetter till festival av typen; Arvika
 • 2 snoddar avsedda till hår
 • 1 stycke resetandborste
samt oändliga mängder öronproppar att begagna då man försöker sova. jag är ju inte direkt ung längre och skönhetssömn behöver man alltid. just nu gör jag spellistor som ska bli blandskivor, och försöker kurera min ångestmage med den behövda dosen bloggar av typen; söta flickor som jag skulle avsky som pesten om jag träffade dem men som onekligen gör sig bra på kort.

We can make it on our own

Det känns alltid som om det ska sluta, men jag tror aldrig att det kommer att göra det. Vi är alldeles för lika och så olika att det alltid kommer att fortsätta och varje gång jag ser dig blir jag lika hopplöst förälskad i dig och lika förbannad för allt du låtit bli att berätta för mig men jag kommer alltid tillbaka ändå för att du ska berätta någon liten detalj till som kommer att hjälpa mig att lägga något viktigt pussel som kommer att visa mig hur jag ska leva mitt liv och hur du har levt ditt. Jag har aldrig varit så här nära en människa utan att vara nära, utan att förstå eller känna och ändå är vi så lika och jag blir så förbannad på dig när du säger att vi är olika för vi är samma människa och vi har bara en själ eller en hjärna eller vad det nu är som är just personen, för jag tror inte på att kroppen är samma som det vi är. Jag tror att du har missat bussen nu, och det kommer bli härligt att se dig fast ändå kännas fel eftersom vi nyss sagt adjö, för tredje, sjätte, sjunde gången? Farväl igen då min vän, men jag är säker på att det kommer bli fler avsked för vår del.
/Lisen

It's prome nite, annie

We've got rocks in our pockets but nothings gonna slow us down

Walk in line


Helt jävla oväntat - Joy Division-pjucks! Bra springsko tror jag om jag får uttala mig, schysst!

insecurity Ltd

Det räcker med en storebror

Och för er som undrar så suger Aditro. Det är kanske bättre än väntat men ändock suger det.

Den ljusnande framtid är vår

Åh little Lizzy, min fredag den trettonde såg ganska annorlunda ut i jämförelse med din. Jag slapp att springa ut till That 70th's theme song och det är jag oändligt tacksam för. Sedan när vi stod och väntade på att få gå till våra familjer och vänner fick jag ögonkontakt med en oönskad främling i publikhavet (men jag lät det inte dra ner mitt goda humör). Efter det blev det flakåkning och jag håller helt med dig om att det var oerhört svårt! Stundtals fruktade jag för mitt och andras liv.

När jag kom hem var jag inte svår på vinet och detta ledde till att jag råkade kräkas (bara lite) på mig själv på bussen in till stan. Detta försökte jag undanhålla från allmän vetskap genom att större delen av tiden hålla mig utomhus. Jag hängde också en del på Krögers och inhandlade där en öl (enda inköpet under kvällen) och sedan hängde jag utanför Söderport. Dansade sporadiskt. Vid tolvtiden gick jag iväg till efterfest på getingen med Ida. Vi sov över där och hon gick vid åttatiden och jag stannade till tolv. Antagligen är hon ganska sur på mig vid det här laget och det har jag full förståelse för.

Jag blev på något konstigt vis av med pengar också, för jag hade 150 kronor mindre kvar än vad jag borde. Men jag är glad och mina problem känns angenäma, som till exempel var jag ska klistra mina nya barbieklistermärken. Puss på er! /BIG LIZZY

Låtom oss fröjdas i ungdomens vår

2008 är året jag tar körkort och studenten. det verkar vara ett framgångsrikt år.
Fredagen den 13 sprang jag och min klass upp för röda mattan till Just can't get enough. Jag gav klara en kyss på kinden och sen såg jag typ inte någon i klassen på hela kvällen. Så här såg det ut:
Jag åker flak med ES05A, såklart. bandaren lägger av efter en stund men vi sjunger ändå. det var dock mycket klurigare att åka flak än vad jag trodde, det var ganska vingligt.
jag åker hem till gårdby där släkt väntar, lite fler än jag trodde. Jag får en ful resväska.

Kl tio över nio charmar jag och matilda oss in på krögers där det hade varit 21-årsgräns i tio minuter.
Vid elvatiden är vi på söderport och dansar till martins musik. runt ett är vi på mollys och jag får dansa tryckare till elton john. klockan två låter jag och elin bli att ta bussen, ringer fia som hämtar oss vid tre och vid halv fyra sover jag.
klockan fyra vaknar jag av att pappa stökar i köket för att han ska ut och skåda fågel. fem minuter senare sover jag igen.
Och så är det slut.

Jag är säker på att lisens fredag den trettonde såg helt annorlunda ut.

Sticky handsJag kämpar stenhårt för att förbättra utseendet på min underklädeslåda, och det går framåt om än inte som en porlande bäck utan snarare en trögflytande gul flod någonstans i Indien. Hur som helst, tur för min plånbok att jag är bäst på fynden. Imorgon blir det stundentfirande!


Barcelonas finest

image198image199
image201image202image204
image205image206
Nog finns det några kvinnor och män värda att sätta i Barcelona ändå, så nu tycker jag att vi spikar det! Bilderna är tagna lite varstans ifrån och nu ska jag duscha och drömma om heta spanjorer. /Big Lizzy

RSS 2.0