Den ljusnande framtid är vår

Åh little Lizzy, min fredag den trettonde såg ganska annorlunda ut i jämförelse med din. Jag slapp att springa ut till That 70th's theme song och det är jag oändligt tacksam för. Sedan när vi stod och väntade på att få gå till våra familjer och vänner fick jag ögonkontakt med en oönskad främling i publikhavet (men jag lät det inte dra ner mitt goda humör). Efter det blev det flakåkning och jag håller helt med dig om att det var oerhört svårt! Stundtals fruktade jag för mitt och andras liv.

När jag kom hem var jag inte svår på vinet och detta ledde till att jag råkade kräkas (bara lite) på mig själv på bussen in till stan. Detta försökte jag undanhålla från allmän vetskap genom att större delen av tiden hålla mig utomhus. Jag hängde också en del på Krögers och inhandlade där en öl (enda inköpet under kvällen) och sedan hängde jag utanför Söderport. Dansade sporadiskt. Vid tolvtiden gick jag iväg till efterfest på getingen med Ida. Vi sov över där och hon gick vid åttatiden och jag stannade till tolv. Antagligen är hon ganska sur på mig vid det här laget och det har jag full förståelse för.

Jag blev på något konstigt vis av med pengar också, för jag hade 150 kronor mindre kvar än vad jag borde. Men jag är glad och mina problem känns angenäma, som till exempel var jag ska klistra mina nya barbieklistermärken. Puss på er! /BIG LIZZY

Kommentarer
Postat av: Matilda

ÅH barbieklistermärken! Du missade inte Lill-Babs va?

2008-06-15 @ 23:36:58
URL: http://listennow.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0