do it all night

image156
mina fighters mot tjutJag har sedan barnsben regelbundet lyssnar på kasettband när jag ska sova. min favoritsaga är nationalteaterns version av peter pan, den är fantastisk.
ett par gånger i veckan lyssnar jag på mina sagor. det är peter pan, plupp, alfons åberg, emil i lönneberga, pelle svanslös, tintin, svingelskogen och hela den där svängen. jag har ganska många. i går när jag låg och lyssnade på tellevinken funderade jag på hur länge jag har haft tinnitus. jag minns när jag en dag tänkte "jaha! det där tjutet kanske är tinnitus!" det var någon gång i ettan på gymnasiet. innan dess hade pipet inte varit något jag har funderat på. det hade knappt stört mig, jag trodde alla hade det så.
igårkväll tänkte jag att det kanske är därför som jag alltid har lyssnat på sagor när jag ska sova. jag har alltid gillat mer att lyssna på sagor än musik, för musik har så ofta långa tysta mellanrum, och då tjuter det. jag tror att jag alltid har tänkt så i alla fall. Men jag undrar verkligen när allt pipande startade, och om det är därför jag har nischat in mig på kasettband. Det är kul att känna sig som ett mysterium.
jag tippar på att jag var tretton när allt började. undrar om jag kan få något bevisat någon dag. fast det är väl inte så viktigt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0