Don't take this waltz

Det var valborgsfirande i kalmar igår. Klart att man trotsar nordanvinden och sätter sig i parken! Alkohol värmer ju, som vi alla har hört. Senare på kvällen gled lisen och jag ifrån varandra, jag hörde att hon var på fest i berga(?) men jag vågade inte åka dit. Det borde jag ha gjort för då kanske jag har sluppit kasta mig i gruset (inte bokstavligen). Jag är en idiot och jag skäms så gruvligt. Men jag vågar inte radera ANONYMS nummer. Skit.

Jag fick skjuts hem av Jonnas föräldrar i eftermiddags, hem till ett tomt hus och två fåglar i en bur i trädgården. Idag har jag tittat på film, spelat tv-spel och ätit dåligt. Jag har beställt Simons 120 dagar och funderar på att beställa Veronica Mars-dvd:n också, och inte chansa på att den finns på onoff på onsdag. Jag fundarar också på en Anna Sui-väska till balen. Men det känns ju lite som att ta i.

Egentligen funderar jag framför allt över rubriken i Lisens senaste inlägg. Är det en medveten särskrivning? Den känns helt omotiverad. Jag hoppas av hela mitt hjärta att vi bara har olika åsikter om hur mycket man får skriva ihop (tex, skulle du, lisen, skriva "ihop" eller "i hop"?) eller att hon var fett bakis, vilket jag iofs räknar med i vilket fall som helst. Jag ringer dig imorgon, baby, jag vill höra allt om gårdagen. Puss!

Kommentarer
Postat av: Blondinklara

Glad valborg i efterskott =)

Besök gärna min blogg.

2008-05-02 @ 00:51:25
URL: http://blondinklara.blogg.se
Postat av: ida

jag vill också ha simons120dagar

2008-05-02 @ 11:42:34
Postat av: lisa

ida! beställ den på adlibris, 30 spänn inklusive frakt

2008-05-02 @ 12:59:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0