1

Idag är min mamma förkyld och sängliggandes. Hennes chef säger att det var tio är sedan hon sjukanmälde sig, så idag lär jag henne lite om vad man gör när man är sjuk. Hon vill inte spela tv-spel, men vi ska nog se på film sen.
Nu sover hon, jag ligger på mage i sängen och spelar aladdin som jag laddade ner till emulatorn igår. Mina tv-spel är slut.
Tyckte att bloggen behövde lite kvalitativ text och loggade in, men nu har jag gett upp. jag tänker bara svamla lite.

....

Orkar inte ens svamla. Men det är ett inlägg i alla fall. pok/lisa

Attic in the basement


Jag borde kanske tillägga att det faktiskt inte alls var en källare,
den låg nämligen på markplan.
Markplan i Gamla stan insåg jag däremot var ganska relativ.
Det märks att det snart kommer sjunka ner i vattnet.
Anyho, det var markplan men det fanns inga fönster.
Det kändes som en källare men (viktigt, viktigt) var icke det.

Snälla snälla snälla låt mig få det jag vill haEn fantastisk ateljé i Gamla stan, men det var läskigt på natten.
Det hade varit fantastiskt att sova där om jag inte hade varit ensam.
Och om det inte nyligen hade varit problem med råttor.

återkomsten

Igår kom jag hem. Det tog elva timmar från det att jag klev av bussen i kalmar till att jag led av djup Sverige-ångest. Det var igårkväll. Då satte jag mig och skrev konstiga noveller på en halv a4 vardera. Då kändes allt som vanligt.

Jag är lite besviken. Jag blir inte behandlad som en princessa. Jag fick två pez-figurer, det var snällt. Men så sjukt väntat. Sushi hade varit kul, det hade jag inte varit beredd på. Eller sista säsongen av OC.

Pappa har köpt en iPhone. Mamma har köpt den nya iPod nanon. Jag har inte ens någon mobiltelefon.
Allt är great. Jag vill inte vara kvar.
little lizzy

If you might miss me


Ta n god titt på mitt festsminkade ansikte och försök memorera det, det kommer utan tvekan hjälpa er att klara av den här sista lilla tiden utan mig. Håll ut och räkna ner dagarna! På måndag smäller det, då ska jag åter göra Kalmar lite osäkrare igen. Oh well.

Jag tänkte lägga till nu vid slutet av resan att vi bara har duckit rosévin två gånger, trots att det kostar ungefär sju kronor per litern, och att vi har ätit väldigt sparsamt med grönsaker. Det har blivit några avokados vid festliga tillfällen och jag har ätit tomat vid nått tillfälle av rädsla för vitaminbrist. Det har blivit åtskilliga nudelpaket trots att det kostar mer än vinet och är ganska svårt att få tag i. I övrigt skulle jag nog kunna räkna våra matvaror på en hand. Linser, ris, pasta, tomatsås... Matilda och Jesper har precis varit och köpt en cola till mig, liksom för att toppa min extremtdåliga mathållning gick jag nte ens och köpte den själv.

Thieves operating in this area

Oh, Mika, alskling, jag skulle sa hemskt garna svara lite mer ingaende pa ditt mail men tiden racker aldrig till for att skriva nagot som ar bra och genomtankt. Dessutom har jag markt att ju mindre jag svarar pa mail desto narmre kanns det som om du, och alla andra, ar. Du vet ju om mitt lilla hjarnhandikapp och just nu far det mig att tro att du allt som oftast ar har. Jag kan ha sma konversationer med dig ibland. Ja, minsann. Harligt att vara lite latt efterbliven sa har pa resor.
Snnart ses vi dessutom i verkligheten! Det ska bli spannande, hur val stammer mina fantasifoster in med de riktiga personerna? Alskar er alla! Klappa en katt at mig, jag har namligen inte fatt gora det pa tva manader.

RSS 2.0