ett försök till att gå i någon annans skor

Nu är det ju så att det är Lisen som står för filmintresset här, men jag är ju inte helt tappad bakom en vagn och vill göra ett försök. antar att jag kommer låta vissa svar stå kvar... och då syns det eftersom lisen är mer grym på att använda versaler än vad jag är. men jag ska försöka fylla i listan helt oberoende.


Dina fem manliga respektive kvinnliga favoritskådespelare? johnny depp, louis garrel, brad pitt, gösta ekman! christina ricci, helena bonham carter, uma thurman (jag kan inte fler!)

De sämsta filmer du sett? 100 girls, 300 (okej, jag såg inte klart 300 men den verkade sämst)

Vilka filmer bör man tycka om för att ha en filmsmak någorlunda lik din? Natural Born Killers, Wild At Heart, Falling Down, Thelma & Louise, mannen som slutade röka, on a clear day you can see forever, les chansons d'amour, allt av hayao miyasaki

Vilken film såg du senast på bio? Mammuth

Vilken blir nästa film du ser på bio? kenny begins hoppas jag

En filmscen du berörts av? I Dancer in the Dark när Björk sjunger den näst sista sången

Vilka manliga skådespelare är snyggast? Johnny Depp, Brad Pitt, louis garrel (eh, samma som dom duktiga alltså... ähum. gösta ekman är också med på listan, år 1970 cirka)

Vilka kvinnliga skådespelare är snyggast? christina ricci, milla jovovich, uma thurman.... (fyra punkter, helt medvetet)

Favoritregissör? David Lynch, Quentin Tarantino

Fem skådespelare du inte klarar av? rupert grint, punkt.

Fem filmer du gråtit till? Livet är Underbart, Dancer in the Dark, Dagboken, A.I. och pans labyrint.

Mest överskattade film? marie antoinette

Senast sedda film? broken english

Vad bör en film innehålla för att du ska uppskatta den? vackra människor, och gärna ett par scener där jag får gråta en skvätt

En bra bok som blivit en bra film? mannen som slutade röka!


Shit vad jag suger på det här! jag behöver en lista över filmer jag har sett, hm. och så hoppas jag av hela mitt hjärta att lisen pluggar i lund till hösten! heja!
<3 lisa

Kommentarer
Postat av: Lisen

haha ja, det var inte mycket du hittade på själv^^ fast jag har ju filmtipset som hjälpte till, sjukt praktiskt att ha nästan alla filmer jag sett betygsatta

2009-04-07 @ 19:01:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0