Favoritsysslor of all time:

1. Äta kakan och behålla den. Den här sysslan är den svåraste av alla och det är nästan aldrig det lyckas. Tror man att man har lyckats brukar det oftast visa sig att man egentligen inte alls hade kvar kakan alternativt att man inte åt upp den. Men det spelar inte så stor roll huruvida man verkligen lyckades (anser jag) för min filosofiska karaktär säger mig att om man tror att man har gjort/ätit/sagt/haft något så är det så. Oavsett om det är så eller inte.

2. Be om mycket utan att förlora hela stycket. Ett riktigt konststycke att klara av. Men det finns ingen mening att be om lite heller, av erfarenhet så förlorar man det lilla stycket man bad om då i alla fall. Be om mycket och klamra dig fast av glatta livet! Jag gillar det.

3. Skåda given häst i munnen. Har ni testat? Det är faktiskt en underbar känsla att strunta i om någon gör något av god vilja. Lev efter devisen att god vilja inte finns och småle inombords av den snopna minen av att du skådar tänderna på de där givna hästarna. Så himla pafft liksom. Jag har inget emot hästar egentligen såvida de inte trampar på mina fötter, springer för fort eller frustar obehagligt men är de givna tänker jag bannemig skåda dem.
Lisen

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0