I've been kissing my cigarette wishing it was you

Jag hatar bara mitt liv vid få tillfällen, bland dem hör till exempel när ett mattetal inte går att räkna ut eller när dvd-skivan bara stannar mitt i filmen. Något jag nyss upplevde och alltid får mig att först hoppas av hela min själ att det är ett övergående stadie och att den snart ska börja spelas. Sedan måste jag bekämpa instinkten att kasta fjärrkontrollen så hårt jag kan in i teven och till slut som nu, uppslukas av apati och inse att min dvd-spelare hatar mig. Det är sant. Jag har full förståelse för att skivor som blir runtkastade och ligger lösa i läskbackar blir så pass repiga att de inte går att spela längre (även om det är helt värdelöst, videokasetter går ju alltid att spela hur jäkla söndriga de än är) men inte när det är andra gången skivan används och den första som använde den var min bror! Han lägger inte ens ner skivan på bordet.
Och skivjäveln var skinande blank och utan en repa. Dvd-spelarjävel. Inte så konstigt att jag har haft blod i näsan sedan första januari (men aldrig näsblod, jag och min kropp är nämligen antagonister och den vet att jag tycker att det verkar spännande med blod forsandes ur näsan) när you see what i put up with? Dessutom fick jag upp en massa kräks i munnen av att resa mig lite ovarsamt. Och första delen av andra säsongen av twin peaks är borta. Ja, vid sånna här tillfällen kan jag få för mig att jag hatar mitt liv. Men så kommer jag på att det nog mest är nikotinabstinens och.. tja, en viss grund för att vara bitter tycker jag att jag har. Jag fick ju inte se klart det där jävla oz-avsnittet.

(se mig dricka gin och tonic i barcelona på sant bertran 10 4,3 ur ett glas som moog serverade drinkar i först, men som vi serverade drinkar i sen, utan minsta tillstymmelse av bitterhet. på bilden i alla fall.)
Lisen

Kommentarer
Postat av: bajs

uppdatera suckers

2009-02-23 @ 21:07:26
Postat av: kiss

det är inte såhär man blir rik på att blogggggggga

2009-02-26 @ 19:30:19
Postat av: fis

Nu början jag fan tröttna på er

2009-02-27 @ 15:21:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0