Jag vill tro att jag såg ut lite som Bonnie i den mössan

Ibland undrar jag om jag inte tar i så att jag spricker lite alltför ofta vad gäller kläder. En efterdarring från högstadiet som fortfarande lever kvar i mig, som att när jag letar efter kläder så letar jag först efter de utstickande. Som tur är har jag nog kommit över de värsta färg- och mönsterkombinationerna men vad jg bara inte kan komma över är de där förbannade djurmönstrena. Orm- och leopardmönster är jag så svag för att man skulle kunna tro att jag har en hemlig önskan om att gifta mig med tarzan.

Som jag förbannar att jag glömde de luddiga leopardvantarna i Stockholm och att jag inte köpte den där leopardmössan i barcelona. Du vet i den där affären med alla partyklänningarna och den där svarta pälsen som jag var sugen på men sedan gjorde helt rätt i att inte köpa när jag köpte en finare på erikshjälpen sen, lisa? Den där lilla leopardmössan tänker jag på ibland. Jag var så fin i den på ett lite konstigt sätt, den passade så bra till trenchcoaten.

Nu har jag i alla fall köpt ormmönstrade byxor också, så att jag har ännu ett plagg att lägga i min djurmönstrade låda. Jag var tvungen att testa de igen bara för att övertyga mig själv om att de faktiskt är fina, och det är de tamejfan. så nu sitter jag i ormbyxor och stickad second hand-tröja som påminner om något jag hade kunnat ha på mig på dagis (antagligen köpte jag den av sentimentalitet) i väntan på att ta bussen in till stan. Och stan är inte Kalmar! Stan är Göteborg. Så konstigt det känns. Jag fick lön idag också så nu ska jag leva på 91,3 kronor per dag tills stan blir Kalmar igen.
Lisen

Kommentarer
Postat av: lisa

mössan på river island! (när jag skrev det tänkte jag på Resan till River Sea av Eva Ibbotson, låter lite lika, ju.)

Den var fin. jag förstår att du tänker på den. men du kommer ju hitta en nästan likadan fast snyggare på second hand snart, right?

2009-01-22 @ 22:26:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0