Men nere på gatan

igårkväll beställde jag väckning 08.45 av min mobil. morgan skulle också masa sig upp då någon gång, härligt, tänkte jag att röka en cigarett tillsammans vid niotiden. halv elva gick jag upp och åt ägg, vid elva träffade jag morgan i morgonrock. inte toppen av oss alltså.
Klockan två begav jag mig i alla fall ut på stan med trettio CV:n i högsta hugg. två timmar senare har jag promenerat ner till centralen och tillbaka, och lämnat ett cv på något litet café som såg mysigt ut. Jag hoppas att dom kan ge mig ett jobb.
Sedan gick jag, inte hem, utan längs södra förstadsgatan för att hitta onoff där jag skulle få hämta ut en kamera (inte gratis eftersom färsäkringsbolag tydligen alltid har någon självriskskit som kostar mig (läs mamma) 1500). men det gick inte för mamma står på försökringen så  det är bara hon som kan hämta ut den. något som jag tycker att min mamma kunde ha kollat upp innan hon postade den där lappen till mig som jag behövde för att hämta ut kameran.
Mamma har gjort fler dumma saker på sistone, men det är inget jag tycker att jag ska berätta om, men det var dåligt gjort, lita på mig.
jag är så himla arg på mamma idag. det hjälpte inte att flytta till malmö, skit. förlåt mamma för att jag är arg på dig hela tiden.

Jag har promenerat i tre timmar idag, nu är min vänstra lilltå väldigt öm. jag ska önska mig löparskor i födelsedagspresent föresten.
lizzy -90

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0