Eyesight to the blind

Idag har jag suttit i flera timmar och jobbat på att piffa upp min poupeegirl. det har gått sådär. grejen är att man ska ladda upp bilder på kläder och smycken och sånt, men jag har ju ingen digitalkamera så jag har tagit foton på mina nagellack med webcamen nu. det blir inte så fint. och så tittar jag igenom alla bilder på datorn för att se om jag kan klippa ut kläder från foton och posta dem, det blir inte heller så fint. men nöden har ingen lag. det är massa limited edition-grejer ute på poupeegirl nu och dom måste jag ju ha. och då måste jag posta fula foton.

I alla fall, eftersom lisen inte är hemma och kan blogga, och jag uppenbarligen inte är så bra på att uppdatera, så kommer tre tipslistor från mig här, med tre länkar i varje, så alla våra läsare har att göra när det inte finns något att hämta här hos oss på Tingle/The best poet always loses: (alla sidor öppnas i nytt fönster)

Bloggar som kan underhålla ett bra tag:
365 saker är Navid Modiris piffiga blogg, hittils har han skrivit om 61 saker du kan göra.
Smaskigt fakta! skrivs av Sara som är lite knäpp och sjukt rolig ibland. där finns det mycket att titta på, särskilt om du inte besökt henne innan.
HELLO TIGER är min.. hjälte, typ. hon är så himla pysslig och hittar så mycket fint. skulle jag få välja en enda blogg att läsa skulle det bli hennes, om det ingick att få gå in på alla sidor hon länkar till också då.

Om du mest vill titta på bilder:
fashiontoast är den snyggaste jävla californiatjejen jag vet. hon har en chanelryggsäck. chanelryggsäck!
Le Smoking har jag väl länkat till förut. Tål att länkas till igen.
Saliv och törst har många fina saker man kan titta på.

andra sidor jag tycker om att spendera lite/mycket tid på:
I love you more than blank
Cute overload
Lisa Bengtsson


och ICKE ATT FÖRGLÖMMA! riktig kille är lika rolig nu som för flera år sen då den faktiskt uppdaterades.

Så. och nu har jag räknat med att ni kan adresserna till Sartorialist, cobrasnake, facehunter och det gänget. jag räknar kenza, niotillfem och blondinbella dit också. pro anabloggarna länkar jag inte till heller, för lisen kan dom där mycket bättre.
yours truly, lisa

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0