jag spelar en snäll tönt

igår satt jag hemma hos O (åh jag har längtat efter att döpa någon till första bokstaven i namnet i den sanna bloggandan! nu har jag gjort det, han heter O.) och såg på tv och drack te. vi såg dokumentären om monstret fritzl och så gordon ramseys program, jag mådde som en prins, eller prinsessa. jag fick lite klappar och kramar och pussar och jag fick ge lite klappar och kramar och pussar. och så fick jag mer te. det kändes så bra, fast jag var nykter.

sen imorse så klantade jag mig som inihelvete och missade att jag skulle till arbesförmedlingen och få papper påskrivna så jag kan få bidrag. sprang from O (hihihihihi, O!) längs ystadsgatan och hem och in i mitt rum, kollade vilken tid jag skulle vara på arbetsförmedlingen; klockan tolv. klockan var fem över. jag började nästan gråta och ringde en jäkla massa nummer och en timme senare får jag veta att det är lugnt. så jag traskar bort till kungsgatan och får mina papper påskrivna, jag köper två frimärken och nu väntar jag bara på mina pengar. två veckor cirkus. det ska bli Gött. cash is king.

ikväll kanske jag får middag. idag har jag druckit en kopp te och ätit en chokladkaka. det skulle vara gott med mat. Åh, mat.
lisa

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0