sanningen:

Det slog mig precis att jag borde berätta varför bloggadressen är tingle. Det var ju så att någon gång i början av 2007 startade jag en blogg (den här bloggen). jag la upp lite outfitsbilder och skrev om skor jag ville köpa på asos.com. Efter några inlägg kände jag mig astöntig och raderade allihopa. Nu minns jag inte exakt hur det gick till, men på något vis bjöd jag väl in lisen att skriva med mig, och då skapade vi inte någon ny blogg, utan vi tog den här.


Det här är Tingle. Han är en karaktär i Zelda-serien och dök upp första gången i Majoras Mask som kom ut 2000.
Han är en kort och knubbig man i 35-årsåldern. Han går alltid klädd i en grön catsuit och små röda kalsonger. klockan han har runt halsen står konstant på klockan fyra. En gång fick han en förbannelse kastad på sig av Uncle Rupee, och nu måste han ha rupees (pengar) för att leva. Hans största intressen är kartor och skogsféer, och rupees.
Han är väldigt förtjust i Link (huvudkaraktären i Zelda-spelen) och hjälper gärna till, men han tar ofta ganska feta avgifter för sina tjänster.
Han har en liten ramsa som han använder lite då och då, till exempel i the Wind Waker när han dechiffrerar kartor:
"Tingle, tingle, kooloo-Limpah!" och så kanske han snurrar runt ett varv, det är väldigt gulligt.

I det senaste Zelda-spelet, Twilight Princess, fick han inte vara med. Jag har läst att orsaken var att "några amerikaner inte gillade karaktären". Stackars tjocka, ensamma Tingle.Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0