the trouble i've been looking for

Jag skulle kunna skriva om Prag eller Berlin, kanske något om kärlek eller framtidsplaner. Fast såklart tänker jag inte göra det utan istället tänker jag tala illa om mina medmänniskor, på grund av en usel kafferast på mitt städjobb. Där satt jag och åt min torra macka som jag sköljde ner med vatten och försökte samtidigt le intresserat åt kvinnornas konversation (jag hörde knappt något) för att de inte direkt skulle avfärda mig som tråkig och vägra att i fortsättningen luncha med mig. Jag har med andra ord ingen lust att bli utsatt för vuxenmobbning. Har hört att det ska förekomma på jobb.

I alla fall, helt naturligt med tanke på att jag inte hänger med i deras konversation, börjar jag kolla runt lite i den lilla källarskrubben vi sitter i. De har satt upp lite roliga bilder och utskrifter på väggarna, jag ser bland annat det gamla "glöm för helvette inte mössan"-skämtet som jag skrattade åt när jag såg det första gången (till min ursäkt var jag runt tio) och strax under satt den lappen som jag under resten av halvtimmen inte kunde slita blicken ifrån. Det är alltså en skämtteckning med en bild av en jägare som man ser snett bakifrån, han ligger lite halvt på knä med rumpan i vädret och tänker: Lie still and don't move and the bear won't hurt you they say. Och sen kan man väl säga att han har blivit assfucked. han har som ett stort jävla hål där hans ändtarm ska vara, som en tunnel i hans kropp med en diameter på kanske en halvmeter. Till höger om jägaren kan man se björnen gå iväg och röka en eftersexet-cigarett, mellan björnen i frågas ben släpar en kuk i marken och den är lika bred som hålet i mannen och antagligen lika lång som mannen (svårt att avgöra i tecknat tillstånd).

Conclusion #1: Björnen har kört jägaren i pruttis. Conclusion #2: Björnen har stor snopp.
Men jag fick liksom ingen skrattreaktion av den här bilden, först tänkte jag att jag är pryd och inte tycker att våltäkt kan vara ett roligt skämt men jag har skrattat åt mycket värre saker än att en björn sodomiserar en medelålders vit man i medelklassen. Jag blev självklart tvungen att analysera hela bilden medan jag satt där. Jägaren säger att man alltid får höra att man ska ligga still när man ser en björn, det har väl de flesta hört flera gånger, och när han ligger still blir han våldtagen. Brukar björnar försöka ligga med saker som ligger still? Jag är ingen björnexpert men jag tror att de nöjer sig rätt hårt med björnhonorna och kanske i värsta fall björnbarnen och björnherrarna. Var det ett roligt skämt för att björnar har stora snoppar? Det är jag säker på att de inte alls har! Jag har sett björnar massa gånger på film och inte en enda gång har jag sett deras pillefjongar (enligt bilden är det ju ingen pillefjong heller utan en massive cock). Var det roligt för att björnen rökte? Var det kul att björnen "fucked him right back"? Var det alltså som en illustration till den gamla hitten som den där tjejen gjorde som bland annat gick "all of those times you thought you broke my back, well guess what, you're sex was whack".

Beats me. Säg till om ni tyckte att det verkade kul.
/LISEN

Kommentarer
Postat av: lisa

kan du inte skjuta ett foto från höften eller så? jag vill gärna se. tycker inte heller att det verkar roligt, f.ö.

2009-03-19 @ 14:21:01
URL: http://tingle.blogg.se/
Postat av: Anonym

Emma och jag skrattar at de dar bilderna dagligen

2009-03-23 @ 15:28:00
Postat av: Lisen

men varför har björnen så stor kuk?!!!???!!!??

2009-04-04 @ 16:22:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0