fyndbloggen

Jag har slagit nytt rekord i billigt klädesplagg. idag köpte jag en blus på ett gårdsloppis på ystadgatan för en krona. den är hel och ren och fyrklövermönstrad. grattis lisa, säger vi då!Nu åker jag ut på landet för att måla vit färg på sjuttiotalstapeter. Puss.

lisa örtman can't lose

Hej.
jag har helt stalker-aktigt översatt en låtlista till en spotifyplaylist. det är patrik lindgrens spellista från den 8 september 2006. jag kunde inte hitta alla låtar (tex jimi, lina och pata - back for good kändes rätt hopplös att hitta på spotify) och jag valde att inte försöka ersätta dem med en annan låt av samma artist, eller hitta på något själv. för det kändes jobbigt.

jag har ont i magen, är trött, hungrig och har tråkigt. can't you tell?

låtlista orginal och
lyssna på de flesta låtarna här
lisa

armani, nästan tusen kronor

häromdagen pratade jag och fia om livet är en schlager. jag tror vi började prata om änglagård och sen gled över på helena bergström och jag sa att jag inte gillar henne och fia höll inte med och så pratade vi dålig film versus bra film versus dåliga skådespelare...etc. och så Livet är en schlager. sen lyssnade vi på Aldrig ska jag sluta älska dig på repeat. (eller ja, den finns inte på spotify så det vart studioversionen och den här versionen, varannan gång. nackdelen med den fina liveversionen är att det dyker upp tjocka dumma svenskar ganska ofta när man ser på skärmen.)

NÅVÄL. jag gillar jonas gardell. och jag älskar när han sjunger den här låten. det är klart att det bara är då man står ut med att höra den, tänker jag. så läste jag senaste kommentaren till videon från sommarkrysset:

asliana1999
: låten är bra men det passar inte honom det passar bäst hon som har anmält sig i talang 2009 passar tycker ajg


jao.. (föresten, sjukt, att -99orna har vuxit upp. tio bast! det slår en ju ibland. nu tex.)

lisa som borde gå och lägga sig och inte sitta och skriva strunt
in the air tonight

när man är ute och traskar vid femsnåret på morgonen i en någorlunda bagerität stadsdel som möllan kan man ju förvänta sig vissa dofter. kanelbullar, vaniljhjärtan, chokladkaka och sånt. om man, som jag, lever på en ganska ("ganska") tight budget brukar det vara åt helvete jobbigt för att man går där och vet att dofterna skrattar åt en. se men inte inte röra, liksom. och det vet man ju, klockan fem! men när jag helt oskyldigt kliver ut på smålandsgatan för att trampa hemåt tio i ett en torsdagskväll är jag inte beredd på att vara förföljd av en tung vaniljkransdoft, från smålandsgatan och hela vägen fram till södervärn. det är sneaky som fan, och sjukt dålig stil. tagen med byxorna nere, eller vad man säger. an ambush! helt enkelt

lisa, som en dag bakar sina egna vaniljkransar

Hurry up, let's go

jag har legat i sängen hela dagen, förutom när jag gick upp och kissade klockan ett. vid nio ska jag sitta barnvakt åt lille david, jag måste snart bege mig uppåt och mot köket eller badrummet eller så. någonting. jag måste upp, ut. som en cikada som ömsar skinn, ungefär.
lisaRSS 2.0